Noé Familie

Noé bakkers en banketbakkers

WhatsApp Image 2021-11-07 at 5.43_edited.png

Louis

Hoofd Bakker

My name is Louis Barnique, I am 25 years old. I am originally from Nouvelle-Aquitaine (FR) but I have lived in the South-East of France for more than 15 years. I started my pastry career with a pastry CAP with a complementary mention. I then also graduated in the bakery field with another CAP, a BP and a BM. Aiming to improve and strengthen my skills, I completed a RQSE. I have always wanted to become a pâtissier and a baker, and since a very young age. In fact, I am the 5th generation of bakers in my family and I have been immersed in this field since I was a child.

 

During these years of studies, I was able to participate in various competitions. I won the regional championship three times; which enabled me to take part in three national championship finals.

Being passionate about it, I like to design products, innovate and pass on my know-how. I appreciate providing high quality products with diversity and a unique touch.

Why Noé? New working techniques, new products, organic-certified ingredients, a great, young and welcoming team. A professional opportunity before which I could not shrink.

portrait_for_Noé.png

Martin

Chef Pâtissier

Ik ben Martin Baux, een Franse patissier met meer dan 14 jaar werkervaring in Frankrijk, Engeland en Nederland. Op m’n 17e ben ik voor het eerst aangetrokken door het vak van patissier. Ik haalde daarna mijn CAP en BTM in het zuiden van Frankrijk (Bordeaux en Nimes). Na een aantal jaren in Frankrijk ben ik naar Londen vertrokken waar ik mijn creativiteit en management - skills verder heb ontwikkeld. Na 3 jaar werken aan de andere kant van ’t kanaal ben ik naar Amsterdam verhuisd waar ik hoofd-patissier ben geworden bij The Grand Hotel. Het was een enorm enerverende tijd. Ik creerde, organiseerde en ontwikkelde het patisserie-menu voor dit 5* hotel en ontwierp desserts voor het Michelin-sterren restaurant. Na 4 jaar voelde ik dat ik terug wilde naar een echte bakkerij - patisserie, daar waar mijn carriere ooit begon. Ik ben opgegroeid op een biologische boerderij dus werken in een biologische bakkerij was voor mij een logische stap. Mijn waarden in een notendop: kwaliteit en respect voor mooie ingredienten en plezier in je werk.

5af5749e-f2bf-4b28-91ef-73d375636364b.jp

Laura

Bakker

Van jongs af aan wist ik al dat ik broodbakker wilde worden. Het ambachtelijk bezig zijn om van paar ingrediënten een mooi gerezen product te krijgen. Ik ben naar de vakschool gegaan en daar veel geleerd. Ik heb altijd als vrouw gestreden dat vrouwen ook broodbakkers kunnen zijn. 15 Jaar geleden werd ik nog uitgelachen op sollicitatie voor broodbakker. Ik loop nu al wat jaren mee en in verschillende bakkerijen gewerkt. Je moet altijd doen waar je passie ligt en niets houd je tegen. Het bakkers vak is voor mij het mooiste vak wat er is.

Foto Alan.jpg

Alan

Bakker

Mijn naam is Alan Oak, ooit werkte ik in de financiele- en sales business voordat ik mijn carriere switch maakte. Een aantal jaar geleden heb ik mijzelf omgeschoold tot bakker en sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende bakkerijen. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe carriere! Het gebeurt niet dagelijks dat er een Franse biologische bakkerij start in Amsterdam en ik ben erg enthousiast dat ik deel uit mag maken van het Noé team. Ik kijk uit naar alle mooie brood- en patisserie producten die we in de toekomst gaan maken.

Binnenkort de rest van de familie...