top of page
portrait_for_Noé.png

Martin,
Maître-Pâtissier

Ik ben Martin Baux, een Franse patissier met meer dan 14 jaar werkervaring in Frankrijk, Engeland en Nederland. Op m’n 17e ben ik voor het eerst aangetrokken door het vak van patissier. Ik haalde daarna mijn CAP en BTM in het zuiden van Frankrijk (Bordeaux en Nimes). Na een aantal jaren in Frankrijk ben ik naar Londen vertrokken waar ik mijn creativiteit en management - skills verder heb ontwikkeld. Na 3 jaar werken aan de andere kant van ’t kanaal ben ik naar Amsterdam verhuisd waar ik hoofd-patissier ben geworden bij The Grand Hotel. Het was een enorm enerverende tijd. Ik creerde, organiseerde en ontwikkelde het patisserie-menu voor dit 5* hotel en ontwierp desserts voor het Michelin-sterren restaurant. Na 4 jaar voelde ik dat ik terug wilde naar een echte bakkerij - patisserie, daar waar mijn carriere ooit begon. Ik ben opgegroeid op een biologische boerderij dus werken in een biologische bakkerij was voor mij een logische stap. Mijn waarden in een notendop: kwaliteit en respect voor mooie ingredienten en plezier in je werk.

5af5749e-f2bf-4b28-91ef-73d375636364b.jpg

Laura, Boulangère

Van jongs af aan wist ik al dat ik broodbakker wilde worden. Het ambachtelijk bezig zijn om van paar ingrediënten een mooi gerezen product te krijgen. Ik ben naar de vakschool gegaan en daar veel geleerd. Ik heb altijd als vrouw gestreden dat vrouwen ook broodbakkers kunnen zijn. 15 Jaar geleden werd ik nog uitgelachen op sollicitatie voor broodbakker. Ik loop nu al wat jaren mee en in verschillende bakkerijen gewerkt. Je moet altijd doen waar je passie ligt en niets houd je tegen. Het bakkers vak is voor mij het mooiste vak wat er is.

Foto Alan.jpg

Alan, Boulanger

Mijn naam is Alan Oak, ooit werkte ik in de financiele- en sales business voordat ik mijn carriere switch maakte. Een aantal jaar geleden heb ik mijzelf omgeschoold tot bakker en sindsdien ben ik werkzaam geweest in verschillende bakkerijen. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe carriere! Het gebeurt niet dagelijks dat er een Franse biologische bakkerij start in Amsterdam en ik ben erg enthousiast dat ik deel uit mag maken van het Noé team. Ik kijk uit naar alle mooie brood- en patisserie producten die we in de toekomst gaan maken.

De rest van de familie

Achter de lekkernijen van Noé schuilt een hele familie. Gepassioneerde mensen, die geloven in gezonde voeding voor een gezond leven en een gezonde planeet. Bakexperts, zij streven ernaar dat u toegang heeft tot de beste bakkerijproducten in Amsterdam.

IMG_4367.JPG
bottom of page